Verzorgingen

Facial flex

Facial Flex: Fitness voor  het gelaat!

Een natuurlijke facelift die 100% natuurlijk en gebruiksvriendelijk is. Verstevigt en versterkt de spieren van het gelaat.

Wat is Facial Flex?

Facial Flex zet een dertigtal spieren aan het werk, van onder de ogen tot onderaan de hals. De onderhuidse spieren worden blootgesteld aan een weerstand en worden hierdoor versterkt, net zoals bij lichaamsfitness.

Wanneer?

De oefeningen met de Facial Flex zijn heel eenvoudig en u hebt er niet veel tijd voor nodig : 2 maal per dag gedurende 2 minuten oefenen volstaat.

Hoe werkt de Facial Flex?

Plaats het toestelletje tussen de mondhoeken, terwijl  u met de mond een O vormt. Trek de spieren flink samen door de mondhoeken naar het midden van het toestel te duwen. Hou de spieren ongeveer 2 seconden gespannen. Ontspan en herhaal de oefening. In het filmpje hiernaast wordt het gebruik gedemonstreerd.

Resultaat?

Uit onderzoek blijkt dat de Facial Flex de spierkracht met 250% vergroot, de huidelasticiteit met 32% verhoogt en de bloedsomloop met 10% verbetert na een periode van 8 weken (2x 2 minuten per dag). Schoonheidsfoutjes zoals een dubbele kin of een slappe huid worden zo verbeterd.

 

Wilt u terug stralen? Laat u verzorgen in een rustige omgeving